(068) 142 92 00

(099) 241 03 40
  • Ваш кошик порожній!

Оцет та крем-соуси з Європи інтернет магазин Єврофуд

Acentino Aceto di Mele – високоякісний яблучний оцет виготовле...
Acentino Aceto di Mele – високоякісний яблучний оцет виготовлений в Італії.Пропонуючи Вам купити яблучний оцет, ми надаємо можливість отримати надзвичайно корисний та універсальеий продукт з Європи, який незважаючи на дуже демократичну ціну, воло..
53.01 грн.
“Rivera Glassa Aceto Balsamico di Modena” – традиційний бальза...
“Rivera Glassa Aceto Balsamico di Modena” – традиційний бальзамічний крем (соус) для  істинних гурманів за вигідною ціною.В нашому магазині Вам надається чудова можливість урізноманітнити Ваші рецепти щоденного меню не докладаючи надмірних з..
100.38 грн.
Італійський бальзамічний оцет від компанії “Ca Del Cristo” – в...
Італійський бальзамічний оцет від компанії “Ca Del Cristo” – вишукане «бальзаміко» для смачного застілля.В нашому інтернет-магазині Ви можете вигідно купити популярні продукти з Європи за дуже приємними цінами, серед яких особливо вигідною пропоз..
58.08 грн.
Показано 1 по 3 з 3 (Всього сторінок 1)
Оцет та крем-соуси з Європи інтернет магазин Єврофуд

Пікантні італійські та іспанські оцти – краща заправка для Ваших страв.

Зростання популярності середземноморської кухні в Європі та Україні зумовлене її:

  • вишуканим смаком;
  • простотою і легкістю приготування;
  • дієтичністю та відсутністю шкідливого впливу (не викликають ожиріння та не обтяжують шлунок);
  • різноманітністю меню.

Сьогодні значна частина населення бажає готувати смачні італійські та іспанські страви власноручно, а для того, щоб повністю передати усю повноту смаку та оригінальність рецепів, зазвичай використовуються різноманітні соуси та оцти, які виготовлені безпосередньо в Італії та Іспанії, адже вони придумані та створені саме для кулінарних потреб та відповідають усім необхідним вимогам.

Особливо популярними в Європі є такі види оцтів:

  • бальзамічний крем-соус та оцет (не слід ототожнювати, це два самостійних продукти, які відрізняються процесом виробництва та вихідними показниками);
  • виноградний;
  • яблучний та фруктовий (часто кулінари бажають купити продукт з манго).

Італійські чи іспанські оцти чудово підходять:

  • для салатів;
  • до м’яса та риби;
  • морепродуктів;
  • супів;
  • гарнірів;
  • та навіть десертів і морозива.

Бальзамічні крем – соуси чи оцти з Італії чи Іспанії допоможуть урізноманітнити щоденне меню та створювати неповторні шедеври кулінарії, достойні найвищої похвали та відзнаки дорогих Вам людей, зокрема вони:

  • придадуть їм вишуканості та ізюминки;
  • наситять витонченими нотками та ароматом;
  • наповнять збагатять смакові властивості;
  • естетично довершать зовнішній вигляд.

Справжні італійські та іспанські крем-соуси та оцти відзначаються особливими ознаками, які якісно відрізняють їх від аналогів вітчизняних виробників:

  • виробляються унікальним способом поетапного випаровування легендарних кріплених вин при неповній термічні обробці або купажування спеціально підготовлених та оброблених виноматеріалів з свіжим концентрованим чи спиртовим суслом;
  • до складу входять виключно натуральні складники з кращих плантацій та фермерських господарств південних регіонів Італії та півночі Іспанії, які ретельно відбираються спеціалістами провідних компаній;
  • технологія виготовлення передбачає гармонійне поєднання традиційної рецептури, провіреної багатьма поколіннями та новітніх досягнення;
  • широким асортиментом видів, які можна купити за абсолютно різними цінами, однак вони завжди будуть обґрунтованими, та відповідатимуть характеристикам продукту.