(068) 142 92 00

(099) 241 03 40
  • Ваш кошик порожній!

Макарони з Європи інтернет магазин Єврофуд

Локшина яєчна "Combino" Tagliatelle paglia e fieno 250г
Новий
Італійські макарони Combino  "FREE FROM" (FUSILLI GLUTINE...
Італійські макарони Combino  "FREE FROM" (FUSILLI GLUTINE) -  класична форма та неперевершений смак.Макарони «FUSILLI» - різновид італійської локшини - пасти виготовлений:у вигляді спіралі: три скріплені між собою і закручені лопаті роз..
35.06 грн.
Показано 1 по 12 з 41 (Всього сторінок 4)
Макарони з Європи інтернет магазин Єврофуд

Справжні італійські макарони (паста) з твердих сортів зернових культур – це надбання цілих поколінь втілене в сучасних рецептах.

Сьогодні важко визначити точну дату згадки макаронних виробів. До нас дійшли настінні зображення, малюнки в саркофагах та гробницях фараонів, древніх людей які виготовляють локшину, адже єгиптяни дуже бережно і трепетно ставились до злакових рослин та освоїли технологію їх вирощування в благодатних долинах Нілу та інших річок.

Оскільки цивілізація Стародавнього Межиріччя тісно пов’язана та переплітається в різних історичних епохах, відповідно і кулінарні уподобання і вироби запозичувались великими народами один в одного та вдосконалювались. 

Рим в Італії являв собою величезний мегаполіс, де проблема зберігання продуктів харчування була однією з основних, тому винайдення галетів не випадкове, адже вони могли зберігатися протягом тривалого часу, а більш заможні римляни робили яєчну сиру пасту.

Традиційні італійські макарони (паста) – мабуть найпопулярніший продукт у Європі за помірною ціною, який прагнуть купити як просунуті кулінари так і звичайні родини. 

Найкращі в світі макарони виготовляються в Італії виключно із спеціальних видів пшениці, яка попередньо обробляється та підготовлюється за спеціальною процедурою, без додавання яєць – саме такий виріб може називатися оригінальною «пастою».

Практично кожний регіон Італії славиться особливими макаронами, внаслідок чого ми отримуємо різноманіття макаронних виробів, які можна купити в абсолютно різних цінових категоріях, однак всі вони відзначаються спільними ознаками:

  • наділені унікальною текстурою, не розварюються та не злипаються навіть на другий день;
  • володіють виключним смаком;
  • легко та швидко готуються;
  • універсальні – прекрасно поєднуються з сиром, мясом, рибою (тунцем), морепродуктами, класичними пікантними та м’ясними середземноморськими  соусами, овочами;
  • не викликають появи зайвої ваги та при частому вживанні не псують фігуру.

Італійські макарони поділяються за формою та структурою певні види, які мають своє цільове кулінарне призначення та використовуються для приготування окремих страв:

  • довгі – сюди відносять вермішель (черв’ячки), спагеті, лазанью (листи з тіста), спагетіні (тонесенькі) та баветте (приплюснуті спагеті);
  • короткі – спіральки фузіллі, піні (трубочки з своєрідними зрізами по діагоналі), челлентані (трубки-спіралі);
  • дрібна паста для супів – колечка анеллі, зірочки стелліні, вушки та літери діталіні, крупи типу кускус.
  • фігурні - метелики фарфале, черепашки конкільє, ріжки казеречче, дзвіночки кампанелла;
  • паста для начинки - конвертики аньолотті , капелетті (капелюшки), кільця тортелліні.