(068) 142 92 00

(099) 241 03 40
  • Ваш кошик порожній!

Книга рецептів італійської кухні від "Евро-Фуд"

Книга рецептів італійської кухні від "Евро-Фуд"

Італійська кухня розвивалася через багатовікові політичні і соціальні зміни, з корінням, що відносяться до IV століття до нашої ери. На італійську кухню вплинули кухня стародавньої  Греції, Стародавнього Риму, візантійської мови, івриту, арабської та норманського мов. Важливі зміни відбулися з відкриттям Нового Світу та впровадженням нових інгредієнтів, таких як картопля, помідори, перець і кукурудза, які зараз є основними на кухні, але представлені в кількості не менше ніж в вісімнадцятому столітті. Італійська кухня відома своєю регіональною різноманітністю, достатком смаку і приправ, також вважається найвідомішою в світі, з міжнародними впливами, настільки, що американська телевізійна станція CNN поміщає її в першу чергу серед найпопулярніших кухонь по всьому світу.

 

Головною особливістю італійської кухні є її виняткова простота, з безліччю страв, що складаються з 4-8 інгредієнтів. Італійські кухарі покладаються на якість інгредієнтів, а не на складність приготування. Страви і рецепти часто створювалися бабусями, а не шеф-кухарями, і тому багато рецептів підходять для домашнього приготування. Багато страв, які колись були відомі тільки в регіонах походження, поширилися по всій країні. Сир і вино - важлива частина кухні, з безліччю варіацій і особливої ​​правовим захистом. Навіть кави, особливо еспресо, стали важливими в італійській кухні.

Італійська кухня за кордоном

Це одна з кухонь, яка пропонується найбільше в ресторанах світу, навіть якщо часто італійці не задоволені тим, як ресторани готують італійські страви за кордоном. Якщо однією з причин є труднощі пошуку типових продуктів Середземномор'я (або їх висока вартість в країнах, де такі продукти повинні бути імпортовані), інша причина парадоксально проста, це простота приготування.

 

Найчастіше за кордоном (особливо в англосаксонських країнах) вважається, що гарне блюдо повинне бути багате інгредієнтами, і ви не можете встояти перед спокусою їх додати, щоб зробити страви більш складними або не створювати враження страви, приготованої  з зневагою в очах клієнтів (в разі ресторану) . Навіть відмінність між італійською «першою» і «другою» стравами не допомагає, особливо в цих країнах, де звичка до єдиної страви добре вкорінена.

 

Таким чином, дуже прості страви з макаронів унікальні або представлені більш «багатими» додаючи різноманітні інгредієнти. Наприклад, піца Margherita рідко купується в порівнянні з іншими більш привабливими піцами в меню, потім додаються деякі інші інгредієнти; без урахування соусів (наприклад, часникового соусу), які даються разом з піцою (ця практика повністю відсутня в італійській кухні). Тільки часник часто передається як типовий інгредієнт італійської кухні (часникові креми, хліб з часником і т.д.), Кухня жодного італійського регіону так інтенсивно не світиться різноманіттям, як в ресторанах за кордоном.

 

Іншою характерною рисою італійської культури і кухні є не розгляд м'яса і овочів, на двох різних рівнях, але всі вони є інгредієнтами однаковою важливості, які повинні поєднуватися з спокоєм. У багатьох країнах м'ясо більш важливо, і тому їжа без м'яса вважається бідною, тому знайти пасту без м'яса складніше, навіть за рахунок додавання курячого м'яса, яке майже ніколи не використовується для першого в Італії 


Крем-суп з картоплею та шинкою

Крем-суп з картоплею та шинкою

Оригінальна ідея від інтернет магазину "Продукти з Європи" - крем-суп з картоплею та шинкою. пробуйте, дуже смачно!!!

Різотто з хрусткою куркою

Різотто з хрусткою куркою

Різотто з хрусткою куркою - те що треба для прийому гостей, готуйте за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи".

Вареники з рукколою і трюфелем

Вареники з рукколою і трюфелем

Вареники з рукколою і трюфелем - смачна ідея від інтернет магазину "Продукти з Європи". Спробуйте і Ви.

Макарони з горіхами та апельсиновим соком

Макарони з горіхами та апельсиновим соком

Оригінально і смачно! Приготуйте макарони з горіхами та апельсиновим соком за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи".

Полента в курячому бульйоні

Полента в курячому бульйоні

Порадує Вас своїм смаком полента в курячому бульйоні, приготована за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи".

Полента з мідіями

Полента з мідіями

Приготуйте поленту з мідіями за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи", прикрасьте свій стіл смакотою.

Різотто з вершковим маслом та розмарином

Різотто з вершковим маслом та розмарином

Чекаєте гостей і хочете справити хороше враження? Тоді приготуйте різотто з вершковим маслом та розмарином за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи". Те що треба!

Макарони з квасолею та білим вином

Макарони з квасолею та білим вином

Легко та дуже смачно! Приготуйте макарони з квасолею за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи". Вам сподобається.

Капустяний суп з картоплею

Капустяний суп з картоплею

Оригінально і смачно! Приготуйте капустяний суп з картоплею за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи", Вам сподобається.

Спагетті з цукіні та каперсами

Спагетті з цукіні та каперсами

Зробіть приємний сюрприз близьким, приготуйте спагетті з цукіні та каперсами за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи".

Показано 1 по 10 з 443 (Всього сторінок 45)