(068) 142 92 00

  • Ваш кошик порожній!

Пиріг з ожиною і персиком за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи"

Пиріг з ожиною і персиком

Інгредієнти:

Для приготування пирога з ожиною, потрібно перетерти борошно з маслом, створюючи пісочну суміш. Змішайте її з яйцем і жовтком, цукром, щіпкою солі та лимонною цедрою, щоб одержати однорідну палітру. Дайте тісту відпочивати в холодильнику протягом 1 години. Наріжте промиті персики зі шкірою та обсмажте їх у сковороді зі 100 гр.  цукру, приблизно 5-6 хвилин.

Нагрійте вершки у маленькій каструлі до кипіння. В форму, встелену пергаментним папером розміщуємо розтачану половину тіста, товщиною 5 мм і посипаємо її борошном. Розподіліть по поверхні тіста подрібнений мигдаль на дно, потім карамелізований персик і подрібнений шоколад. Покриваємо все нашими вершками, потім накриваємо іншою частиною тіста. Зліплюємо ретельно краї,  випікаємо все в духовці при температурі 180 ° С приблизно 50 хвилин, на нижній частині духовки, так що він добре спікся до основи.

Смачного Вам від інтернет магазину "Продукти з Європи"!