(068) 142 92 00

  • Ваш кошик порожній!

Помідори фаршировані баклажанами за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи"

Помідори фаршировані баклажанами

Інгредієнти:

  • 560 гр. баклажанів
  • 4 червоні помідори -
  • 40 гр. хліба
  • 40 гр. тертого сиру пекоріно
  • м'ята -
  • майоран -
  • базилік -
  • цукор -
  • оливкова олія -
  • сіль -

Приготування:

Для рецепту томатів з начинкою з баклажанів, томати промити, зрізати вершечки та, за допомогою ложечки, видалити насіння. Нарізати скибочками хліб і подрібнити його. Крупно нарізати 2 листки м'яти, гілочку майорану і 4-5 листків базиліка.

Розділити баклажани навпіл уздовж, посолити і запікати при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин; нарізати м'якоть і ще смажити в каструлі з невеликою кількістю оливкової олії приблизно 2 хвилини. Перемішати порізаний баклажан з половиною нарізаного хліба і половини нарізаної зелені, 20 г тертого сиру і дрібкою солі.

Змішайте трави і пекоріно сир з іншою частиною подрібненого хліба. Наповніть помідори сумішшю баклажанів і посипати нарізаним хлібом (панірувальними сухарями), приправити спеціями. Запікати фаршировані помідори при 200 ° С протягом 10-12 хвилин, а потім привести їх до столу, супроводжуючи їх до смаку листям салату.

Смачного Вам від інтернет магазину "Продукти з Європи"!