Помідори фаршировані баклажанами за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи"
Помідори фаршировані баклажанами
Інгредієнти:
- 560 гр. баклажанів
- 4 червоні помідори -
- 40 гр. хліба
- 40 гр. тертого сиру пекоріно
- м'ята -
- майоран -
- базилік -
- цукор -
- оливкова олія -
- сіль -
Приготування:
Для рецепту томатів з начинкою з баклажанів, томати промити, зрізати вершечки та, за допомогою ложечки, видалити насіння. Нарізати скибочками хліб і подрібнити його. Крупно нарізати 2 листки м'яти, гілочку майорану і 4-5 листків базиліка.
Розділити баклажани навпіл уздовж, посолити і запікати при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин; нарізати м'якоть і ще смажити в каструлі з невеликою кількістю оливкової олії приблизно 2 хвилини. Перемішати порізаний баклажан з половиною нарізаного хліба і половини нарізаної зелені, 20 г тертого сиру і дрібкою солі.
Змішайте трави і пекоріно сир з іншою частиною подрібненого хліба. Наповніть помідори сумішшю баклажанів і посипати нарізаним хлібом (панірувальними сухарями), приправити спеціями. Запікати фаршировані помідори при 200 ° С протягом 10-12 хвилин, а потім привести їх до столу, супроводжуючи їх до смаку листям салату.
Смачного Вам від інтернет магазину "Продукти з Європи"!