(068) 142 92 00

  • Ваш кошик порожній!

Класичний макарон з квасолею за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи"

Класичний макарон з квасолею

Інгредієнти:

  • 1.5 кг. свіжої квасолі
  • 100 гр. борошна
  • 100 гр. манної крупи
  • 30 гр. нарізаного сала 
  • 2 яйця 
  • 1 стебло селери 
  • 1 маленька морква 
  • 1 маленька цибуля 
  • часник -
  • розмарин -
  • лавр -
  • томатний концентрат -
  • оливкова олія 
  • сіль
  • перець -

Приготування:

Для приготування класичного макарону з квасолею, потрібно намочити квасолю в холодній воді на 12 годин, зварити її до готовності та залишити щоб охололи. Помийте та очистіть селеру, моркву і цибулю, поріжте все на шматочки. Помістіть овочі в каструлю з 4 столовими ложками олії та 2 лавровими листками, протушкувати протягом 2-3 хвилин. Потім додати ложку томатного концентрату та продовжувати готувати все разом ще кілька хвилин, потім поступово доливаємо 2 літри холодної води та половину порції бобів. Доводимо до кипіння, додаємо гілочку розмарину, накриваємо кришкою і готуємо близько 30 хвилин. В кінці солимо і перчимо.

Змішайте манну та борошно з яйцями, отримуючи гладке однорідне тісто. Покрийте його харчовою плівкою і помістіть у холодильник на 1 годину, після чого розтачайте його в тонкий нарізний лист і наріжте його зубчастим колесом на частинки. Зварити наші макарони в киплячій підсоленій воді до готовності.

Дрібно нарізати половину зубчика часнику, листя з 2 гілочок розмарину і сало. Покласти все в сковорідку, без іншого жиру, розтопити наше сало, до утворення бекону. Поєднати нашу бобову суміш з макаронами, додати все на сковорідку до шматочків бекону, перемішати, виключити вогонь і дати охолонути перед подачею.

Смачного Вам від інтернет магазину "Продукти з Європи"!