(068) 142 92 00

  • Ваш кошик порожній!

Камбала із смаженими кабачками за рецептом від інтернет магазину "Продукти з Європи"

Камбала із смаженими кабачками

Інгредієнти:

  • 4 камбали
  • 400 гр. кабачків
  • 50 гр. вершкового масла
  • 30 гр. каперсів
  • порошок каперсів
  • шавлія
  • борошно
  • мариновані листя каперсів
  • оливкова олія
  • сіль
  • винний оцет
  • арахісове масло

Приготування:

Кабачки промити ретельно, порізати на кільця середньої товщини, посолити, посипати порошком каперсів та залишити на 30 хвилин.  З камбали видаляємо хребет та додаткові кістки, отримавши таким чином філе, розрізаємо рибу на дві частини, видаляємо хвіст та голову, і в нас виходить 8 округлих філе камбали. Солимо рибу та додаємо до неї подрібнені каперси та гілочку шавлії, перемішуємо з арахісовим маслом та оцтом. Викладаємо камбалу на змащену оливковим маслом форму для випікання і запікаємо в духовці при температурі 210 градусів 15-20 хвилин. Кабачки відкидаємо на друшлаг, щоб стекла зайва рідина, обсмажуємо їх на оливковій олії до золотистого кольору, та ставимо на паперовий рушничок, щоб забрати зайвий жир.

На дно тарілки ставимо лист каперса, на нього наше запечене філе камбали, і кабачки. Солимо все до смаку, прикрашаємо зеленню та одразу ж подаємо до столу. 

Смачного Вам від інтернет магазину "Продукти з Європи"!