(068) 142 92 00

(099) 241 03 40
  • Ваша корзина пуста!

Суп з поленти інтернет-магазину "Продукти з Європи"2

ІНГРЕДІЄНТИ

400 г квасолі 

300 г квашеної капусти

150 г кукурудзяного борошна

1 цибуля

1 зубок часнику 

3 листка шавля

1 пучок петрушки 

60 г свинячого сала 

100 г вершкового масла 

250 мл молока 

сіль

перець

ПРИГОТУВАННЯ:

Замочіть на ніч квасолю в холодній воді. Квашену капусту дрібно порізати.

Дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, щавель і сало; помістіть цю суміш у велику  каструлю і долийте трохи олії. Смажте на слабкому вогні .

Злити квасолю і додати її в каструлю з соусом. 

Додайте нарізану капусту в каструлю, молоко, близько 1,5 літри води, додати сіль і перець за смаком.

Варити на повільному вогні протягом 40 хвилин до напів готовності квасолі.

Додавати кукурудзяну муку в суп, помішуючи дерев'яною ложкою, і варити ще 40 хвилин, поки полента не буде повністю готова.

Відставити суп на 10 хвилин, поки вона не охолоне трішки, а потім подати його до столу.


  • Суп з поленти інтернет-магазину "Продукти з Європи"2